Met Taxi Rotterdam naar Charleroi Airport

Charleroi is, vergeleken met Brussel, een bescheiden plaats. Maar toch heeft Charleroi ruim 200.000 inwoners. De stad ligt net ten zuiden van Brussel en gezamenlijk hebben ze een vliegveld dat tussen de twee steden in ligt, genaamd (Brussel) Charleroi Airport. Nu zult u gelijk opmerken dat het een tamelijk lange autorit is vanaf Rotterdam naar Charleroi. Ook zijn er onderweg risico’s op file, aangezien u bijvoorbeeld voorbij Brussel moet rijden. Om stress te voorkomen, kan het een aanbeveling zijn om een taxi naar Charleroi Airport te nemen. In Rotterdam en omgeving is Taxi Rotterdam de meest gerenommeerde in haar soort. Er komt immers vaak al genoeg stress bij kijken, als u op vakantie of om een andere reden gaat met het vliegtuig. U kunt zelf lekker ontspannen op de achterbank van onze taxi. Lekker muziek luisteren, uit raam kijken of even de ogen sluiten, klinkt toch veel aangenamer dan paniekeren om een parkeerplek en om een mogelijke file en het missen van de vlucht. Als u liever belt, is het ook mogelijk om een taxi van Taxi Rotterdam naar Charleroi telefonisch te regelen. U kunt bij ons bovendien 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor een taxi.

Reserveer een taxi naar Charleroi Airport

Opgehaald worden vanaf Charleroi Airport

Onze diensten omtrent dit vliegveld bestaan uiteraard niet alleen uit het brengen naar Charleroi Airport. Ook door Taxi Rotterdam opgehaald worden van Charleroi Airport is uiteraard geen probleem. Het is zelfs vooraf al mogelijk om een afspraak te maken voor de retour. Zo weet u zeker dat u bij de terugreis van Charleroi Airport naar Rotterdam veilig en snel vervoer terug naar huis heeft. Hoewel wij zeer scherpe prijzen rekenen, vinden wij het toch belangrijk om goede service te leveren. Daarom staat de service, samen met klantvriendelijkheid en professionaliteit, bij ons hoog in het vaandel. Het is mogelijk om bij ons vaste prijsafspraken te maken bij lange ritten, zoals ritten vanaf Rotterdam naar Charleroi Airport of andersom. De taxi zal verschijnen op het door u gewenste en aangegeven tijdstip. Zo kunt u met een gerust hart de taxi instappen, wetende dat u op tijd zult komen. Verder zorgen onze taxichauffeurs er altijd voor dat u bagage wordt in- en uitgeladen, om de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Vervoer met Taxi Rotterdam van en naar Charleroi Airport zorgt volgens veel klanten voor een ontspannen begin en afsluiting van de reis.

Reserveer een taxi vanaf Charleroi Airport

Onze

Tarieven

Tariff

Standaard

Een standaard sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Zakelijk

Een luxe sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Groep

Een standaard bus, geschikt voor 5 tot 8 personen

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44
Tariff

Airport

Een standaart bus, geschikt voor 1 tot 8 personen en al uw bagage

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44

*Prijs afspraak mogelijk!

Bovenstaande tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Wij kunnen u altijd een voordelige tarief aanbieden bij lange ritten. U kunt ons altijd bellen/mailen voor een passend tarief. 

010 229 07 87

Taxi Rotterdam

Een taxi naar Charleroi Airport reserveren bij Taxi Rotterdam

Als u ontspannen op vakantie wil, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veel van onze klanten vertellen ons namelijk dat zij minder stress ervaren als zij de taxi nemen naar Charleroi Airport, wanneer zij op vakantie gaan. Bovendien hoeven onze klanten nooit ver hun eigen koffers te sjouwen, want onze chauffeurs zetten u altijd voor de ingang van de luchthaven af en halen u op voor de deur van uw huis. Daar komt bij dat uw bagage zal worden in- en uitgeladen. Tijdens de rit zelf kunt u heerlijk tot rust komen en misschien wel een dutje doen. Het is ook mogelijk om prijsafspraken te maken bij lange ritten met onze chauffeurs. Zo weet u van tevoren al waar u aan toe bent. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om van het vliegveld opgehaald te worden en vervolgens te worden thuisgebracht. Reserveer daarom nu gemakkelijk een taxi van Taxi Rotterdam online!