Met Taxi Rotterdam naar Eindhoven Airport

Als u in de regio Rotterdam woont en met het vliegtuig van Eindhoven Airport naar de vakantiebestemming gaat vliegen, dan is het absoluut een aanrader om een taxi te regelen via Taxi Rotterdam. Want hoewel Eindhoven niet heel erg ver is vanaf Rotterdam, is het toch nog een behoorlijk eind rijden van Rotterdam naar Eindhoven Airport. En om dan iemand te vragen of hij of zij u daar heen wil brengen, vergt wel erg veel tijd van die persoon. Bovendien heeft dat sowieso al geen zin als u met het hele gezin reist. Zoveel bagage past immers, naast de mensen, niet in een gewone auto. Gelukkig heeft u daar geen last van als u gebruik maakt van een taxi naar Eindhoven Airport. Het is absoluut aan te raden om een taxi te nemen van Taxi Rotterdam naar Eindhoven Airport. Los van het feit dat het voor u zelf dus minder stress oplevert (u hoeft bijvoorbeeld ook geen parkeerplek te zoeken, in tegenstelling tot als u met eigen vervoer gaat), zorgen wij er ook nog eens voor dat u snel en veilig op Eindhoven Airport wordt afgezet. Dit geldt natuurlijk ook voor zakenlui of mensen die met een andere reden het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport moeten pakken.

Reserveer een taxi naar Eindhoven Airport

Opgehaald worden vanaf Eindhoven Airport

Onze goede service beperkt zich niet alleen tot het brengen naar Eindhoven Airport vanuit de omgeving Rotterdam. Ook ophalen vanaf Eindhoven Airport en afzetten in de regio Rotterdam behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Als onderdeel van onze service hebben wij een overzichtelijke website, waar iedereen gemakkelijk zelf een taxi kan regelen op de voor hem of haar gewenste datum. Als u graag zonder stress van of naar vliegveld Eindhoven wil vanuit de omgeving Rotterdam, dan is Taxi Rottedam natuurlijk aan te raden (onder de omgeving Rotterdam verstaan wij, naast Rotterdam zelf: Barendrecht, Bergschenhoek, Bleiswijk, Botlek, Europoort, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en de Maasvlakte). Het is bovendien mogelijk om op de heenreis een vaste afspraak voor een retour op de terugreis. We zorgen dan dat er een taxi klaarstaat wanneer uw vlucht arriveert. Vervolgens wordt u met de taxi van Eindhoven Airport naar Rotterdam gebracht. Onze klantvriendelijke taxichauffeurs zullen u voor de ingang van uw bestemming afzetten en bovendien uw koffers in en uit de auto laden.

Reserveer een taxi vanaf Eindhoven Airport

Onze

Tarieven

Tariff

Standaard

Een standaard sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Zakelijk

Een luxe sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Groep

Een standaard bus, geschikt voor 5 tot 8 personen

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44
Tariff

Airport

Een standaart bus, geschikt voor 1 tot 8 personen en al uw bagage

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44

*Prijs afspraak mogelijk!

Bovenstaande tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Wij kunnen u altijd een voordelige tarief aanbieden bij lange ritten. U kunt ons altijd bellen/mailen voor een passend tarief. 

010 229 07 87

Taxi Rotterdam

Een taxi naar Eindhoven Airport reserveren bij Taxi Rotterdam

De taxichauffeurs van Taxi Rotterdam staan altijd klaar om u te helpen als dat nodig is. Wie vervoer nodig heeft vanuit Rotterdam richting Eindhoven Airport of andersom, kan altijd bij ons terecht. Online of telefonisch heeft u snel een taxi gereserveerd. In een mum van tijd heeft u het geregeld en he is absoluut niet moeilijk! Onze taxichauffeurs zorgen er dan voor dat u snel en veilig naar uw bestemming wordt gebracht. Wij werken bovendien met alleen de beste gecertificeerde taxichauffeurs, zodat u er van op aan komt dat u veilig thuis aankomt of op Eindhoven Airport aankomt. Van onze klanten krijgen wij louter positieve reacties, aangezien veel mensen het begin van hun vakantie als ontspannend beschouwen als zij met de taxi naar het vliegveld gaan. Onderdeel van onze service is ook dat het mogelijk is om vaste prijsafspraken te maken, zodat u weet waar u aan toe bent.