Met Taxi Rotterdam naar Rotterdam Airport

Met Taxi Rotterdam komt u snel en veilig naar uw bestemming. Natuurlijk is het ook mogelijk om vanuit Rotterdam en omstreken met een taxi van Taxi Rotterdam naar Rotterdam Airport gebracht te worden. Want hoewel het qua afstand niet ver is, is het erg prettig om naar het vliegveld gebracht te worden. Als u zich door Taxi Rotterdam naar Rotterdam Airport laat brengen, zult u de reis naar uw vakantiebestemming veel meer ontspannen ervaren. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over of u wel op tijd komt op het vliegveld. Wanneer u uw vakantie boekt, is het aan te raden direct contact met ons op te nemen. Zo weten wij op de dag van vertrek hoe laat we bij u voor de deur moeten staan, zodat u op tijd op Rotterdam Airport bent. Bovendien heeft u het voordeel, als u zich met de taxi naar het vliegveld laat brengen, dat u niet minutenlang op zoek hoeft naar een parkeerplaats. Zeker als u of uw partner in de stress zit over de vlucht, is het niet fijn dat u ook nog eens een parkeerplek moet zoeken. Als u met de taxi naar Rotterdam Airport moet vanuit Rotterdam, dan is dus verstandig om gebruik te maken van Taxi Rotterdam. Dan bent u verzekerd van het begin van een vakantie zonder stress.

Reserveer een taxi naar Rotterdam Airport

Opgehaald worden vanaf Rotterdam Airport

Wij willen graag dat al onze klanten tevreden zijn. Belangrijke speerpunten van ons bedrijf zijn daarom: klantvriendelijkheid, service en professionaliteit. Daarom zorgen wij dat wij alleen met de beste taxichauffeurs samenwerken. Alle taxichauffeurs, waar wij mee samenwerken, hebben namelijk een Taxipas en het Keurmerk Taxi. Als onderdeel van klantvriendelijkheid beschouwen wij een scherpe prijs van onze taxiritten, zonder dat de kwaliteit van deze ritten verloren gaat. Ook vinden wij het belangrijk dat het gemakkelijk is om zelf online een taxi bij Taxi Rotterdam te regelen. In slechts enkele minuten heeft u ervoor gezorgd dat op de dag van vertrek er een taxi voor uw deur staat, die u naar Rotterdam Airport zal brengen. Wij garanderen dat dit op de zo snel mogelijke en zo veilig mogelijke manier gaat. Mocht u toch liever via de telefoon een afspraak maken, dan is dit natuurlijk net zo goed mogelijk. Ook ophalen vanaf Rotterdam Airport is voor Taxi Rotterdam natuurlijk een mogelijkheid. Verder is het mogelijk om een vaste afspraak te maken over een retour voor de terugreis. Dan bent u vast verzekerd dat het vervoer vanaf Rotterdam Airport naar Rotterdam is geregeld.

Reserveer een taxi vanaf Rotterdam Airport

Onze

Tarieven

Tariff

Standaard

Een standaard sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Zakelijk

Een luxe sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Groep

Een standaard bus, geschikt voor 5 tot 8 personen

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44
Tariff

Airport

Een standaart bus, geschikt voor 1 tot 8 personen en al uw bagage

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44

*Prijs afspraak mogelijk!

Bovenstaande tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Wij kunnen u altijd een voordelige tarief aanbieden bij lange ritten. U kunt ons altijd bellen/mailen voor een passend tarief. 

010 229 07 87

Taxi Rotterdam

Een taxi naar Rotterdam Airport reserveren bij Taxi Rotterdam

Reserveer nu een taxi bij Taxi Rotterdam Airport om onnodige problemen te voorkomen. Heeft u er ook zo’n hekel aan om een parkeerplek te moeten zoeken bij Rotterdam Airport als u op vakantie gaat? Het is dan zeker aan te raden om met de taxi naar de luchthaven te gaan. Natuurlijk is het logischerwijs ook mogelijk om naar huis gebracht te worden. Wij garanderen dat onze chauffeurs altijd op de juiste tijd klaar zullen staan voor u. Daarnaast kunt u er van op aan dat u voor de deur van uw huis of voor de ingang van Rotterdam Airport wordt afgezet. Onze chauffeur zal uw koffers dan snel uitladen. Zo kunt u de hele reis genieten van de rust en bijvoorbeeld een dutje doen. Reserveer dus snel online een taxi bij Rotterdam of bel ons op ons telefoonnummer.