Met Taxi Rotterdam naar Schiphol

Wie gebruikt maakt van de diensten van Taxi Rotterdam, zal daar absoluut geen spijt van krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld met het vliegtuig op vakantie gaat, moet u aan een hele hoop denken. Zo moet u zorgen dat u de juiste dingen hebt gepakt voor in uw koffer, dat u weet hoe laat u op het vliegveld moet zijn, dat u weet hoe laat u moet boarden en ga zo maar door. Daarom is het zeer aangenaam om in ieder geval over een ding zekerheid te hebben: het vervoer naar het vliegveld. Wij raden u dan ook aan dat u, als u de gewenste vakantie heeft geboekt, direct het taxivervoer van huis naar het vliegveld regelt. Hierdoor hoeft u op de dag zelf niet meer te piekeren over of u wel op tijd komt, aangezien wij van Taxi Rotterdam er dan voor zorgen dat wij op de juiste tijd voor uw deur staan. Ook scheelt het natuurlijk parkeerstress als u zich door een van onze taxi’s naar het vliegveld laat brengen. Wij kunnen u naar tal van verschillende vliegvelden rijden, zoals bijvoorbeeld naar Schiphol. Taxi Rotterdam brengt u naar Schiphol op een snelle en veilige manier. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Reserveer een taxi naar Schiphol

Opgehaald worden vanaf Schiphol

Ook is het natuurlijk mogelijk, naast van Rotterdam naar Schiphol gebracht te worden, om opgehaald te worden van Schiphol met de taxi. Taxi Rotterdam zorgt er dan dat je, na de waarschijnlijk vermoeiende vliegreis, veilig thuis in Rotterdam wordt afgezet. Deze veiligheid kunnen wij garanderen, aangezien wij werken alleen met taxichauffeurs die een taxipas en het Keurmerk Taxi hebben, omdat wij professionaliteit en service zeer belangrijk vinden. U kunt telefonisch of via de site een afspraak met ons maken als u van of naar Schiphol moet met de taxi. Nu denkt u misschien, vanwege de naam van ons bedrijf, dat wij alleen klanten naar Schiphol rijden die uit Rotterdam zelf komen. Dit is echter absoluut niet waar. Ook als u uit Barendrecht, Bergschenhoek, Bleiswijk, Botlek, Europoort, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel of de Maasvlakte komt, zullen wij u gewoon bij Schiphol afzetten of brengen wij u gewoon weer thuis. Voor vragen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij brengen u dus uiteraard ook graag van Schiphol naar Rotterdam.

Reserveer een taxi vanaf Schiphol

Onze

Tarieven

Tariff

Standaard

Een standaard sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Zakelijk

Een luxe sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Groep

Een standaard bus, geschikt voor 5 tot 8 personen

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44
Tariff

Airport

Een standaart bus, geschikt voor 1 tot 8 personen en al uw bagage

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44

*Prijs afspraak mogelijk!

Bovenstaande tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Wij kunnen u altijd een voordelige tarief aanbieden bij lange ritten. U kunt ons altijd bellen/mailen voor een passend tarief. 

010 229 07 87

Taxi Rotterdam

Een taxi naar Schiphol reserveren bij Taxi Rotterdam

Zonder stress aan uw vakantie beginnen? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van de service van Taxi Rotterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van mensen van en naar vliegvelden. U kunt bij ons gemakkelijk online een taxi reserveren, die u op dag van vakantie naar het vliegveld brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk op u op te laten halen van het vliegveld. Met het vooraf regelen van een taxi naar of van het vliegveld, reist u met een stuk minder stress. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf dat alleen werkt met de beste gecertificeerde chauffeurs. Dus reserveer nu om optimaal tot rust te komen en afgezet te worden voor de ingang van Schiphol! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon.