Zakelijk vervoer

Veel zakenlieden moeten regelmatig de hele wereld over reizen, waardoor ze vaak vanuit afhankelijk zijn van een transportmiddel, zoals een vliegtuig of een auto. Taxi Rotterdam biedt met plezier haar diensten aan zakenlui, die graag op tijd willen zijn voor hun afspraken. Vanuit de omgeving van Rotterdam zorgen wij er voor dat u snel en veilig op het door u gewenste plek staat. Wij zorgen altijd we onze klanten op de juiste tijd afzetten op de juiste locatie. Dat geldt dus zeker ook voor zakelijk vervoer. Zakenlui hebben het namelijk vaak druk en weinig tijd om vertraging op te lopen. Daarom willen ze er graag zeker van zijn dat ze op tijd worden afgeleverd. Dat vertrouwen kunt u hebben in Taxi Rotterdam. Wij staan namelijk in de regio Rotterdam zeer goed bekend. Dus als u zakelijk vervoer nodig heeft vanuit Rotterdam, dan is het handig om eens te informeren naar onze diensten of verder te kijken op onze site. Via deze site kunt u gemakkelijk en snel een taxi voor u zelf regelen. Ook kunt u natuurlijk bellen of mailen om een taxi te reserveren. Vervoer van en naar vliegvelden zoals Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Zaventem Airport en Charleroi Airport behoort bij Taxi Rotterdam tot de vaste werkzaamheden.


Zakenreis met Taxi Rotterdam

Taxi Rotterdam heeft alles in huis voor gedegen en comfortabel zakelijk vervoer. We beschikken over een hoop zakelijke voertuigen die worden bestuurd door gecertificeerde en ervaren chauffeurs. Taxi Rotterdam haalt u thuis op voor een ontspannen begin van uw zakenreis. We brengen u snel en comfortabel naar uw bestemming, of dat nu een hotel of vliegveld is. Nadat we u naar uw bestemming hebben gebracht kunnen direct afspraken worden gemaakt over het ophalen na afloop van uw zakenreis. Onze dienstverlening wordt volledig afgestemd op de wensen die u voor uw zakenreis aan ons kenbaar hebt gemaakt. Het is uiteraard ook mogelijk grotere groepen te voorzien van zakelijk vervoer. Voor deze gelegenheden hebben wij speciale taxibusjes.


Zakelijk vervoer naar de luchthaven

Taxi Rotterdam brengt zakelijke klanten tegen scherpe tarieven naar vliegvelden zoals Rotterdam Airport, Schiphol, Zaventem Airport, Charleroi Airport en Eindhoven Airport. Wanneer uw bedrijf internationale gasten ontvangt is het uiteraard ook mogelijk deze gasten voor u van het vliegveld te halen. Wij hebben ook speciale VIP voertuigen beschikbaar voor het vervoeren van bijzondere gasten of bijvoorbeeld een managementteam. Deze VIP voertuigen van Taxi Rotterdam zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Zakelijk vervoer van Taxi Rotterdam maakt het mogelijk om zorgeloos naar uw bestemming te worden gebracht.

Onze

Tarieven

Tariff

Standaard

Een standaard sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Zakelijk

Een luxe sedan wagen, geschikt voor 1 tot 4 personen

Instaptarief:              €3,15
Kilometertarief:        €2,35
Tijd / min tarief:       €0,39
Tariff

Groep

Een standaard bus, geschikt voor 5 tot 8 personen

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44
Tariff

Airport

Een standaart bus, geschikt voor 1 tot 8 personen en al uw bagage

Instaptarief:              €6,45
Kilometertarief:        €2,95
Tijd / min tarief:       €0,44

*Prijs afspraak mogelijk!

Bovenstaande tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Wij kunnen u altijd een voordelige tarief aanbieden bij lange ritten. U kunt ons altijd bellen/mailen voor een passend tarief. 

010 229 07 87

Taxi Rotterdam